Calculatie

 

Veel bouwprojecten blijken uiteindelijk ver boven de oorspronkelijke begroting uit te komen. Van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie is gespecialiseerd in calculatie van bouwprojecten. Van woningbouw tot utiliteitsbouw. Dankzij de combinatie van onze rekenkundige en bouwkundige expertise kunnen wij haarfijn begrotingen maken en het risico op overschrijdingen voor u minimaliseren.

Ramingen en calculaties

Om u inzicht te geven in de haalbaarheid van uw ideeën, kunnen wij in de initiatieffase van een bouwproject een raming van de kosten maken, gebaseerd op ervaringscijfers.

Op het moment dat er een technische beschrijving (bestek) en bouwtekeningen liggen, kunnen wij een begroting opstellen en een stappenplan maken met een planning. Dit alles bespreken wij op heldere en prettige wijze met de opdrachtgever.

Volledige calculatiewerk uitvoeren

Wij voeren graag het volledige calculatiewerk voor u uit, inclusief het aanvragen en spiegelen van offertes. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen we nauwkeurig analyseren wat er in offertes precies aangeboden wordt en welke aanbieding het scherpst is. Zo houden we de kwaliteit hoog en tegelijk de kosten beheersbaar.

Calculator, van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie in Oirschot

Meer weten?

Heeft u vragen over calculatieprocessen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Bel 06-462 11 555 of stuur een mail naar frank@vanlaarhovenpmc.nl

Locatie