BREEAM-expert

 

Steeds meer bedrijven laten de duurzaamheidsprestatie van hun gebouwen bepalen met behulp van de BREEAM-methode. Frank van Laarhoven is erkend BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie. Hij kan u adviseren en ondersteunen bij het certificeren van de duurzaamheidsprestatie van nieuwe gebouwen en grootschalige renovaties. 

BREEAM-certificaat

Met een BREEAM-certificaat kunt u aantonen dat uw project duurzaam is. En duurzame projecten zijn in trek bij huurders en gebruikers. Dit komt onder andere door het gezonde binnenmilieu en de lagere kosten voor energie, water en onderhoud. Daarvoor zijn zij bereid om hogere huur- of leasekosten te betalen.

Met een BREEAM-certificaat komt u onder voorwaarden in aanmerking voor investeringsaftrek (MIA/EIA). Als u duurzame energie gaat opwekken, kunt u ook aanspraak maken op de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+).

Duurzaamheidsadvies

Als BREEAM-expert kan Van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie u op de juiste manier adviseren over duurzame materialen, technieken en onderhoud. Zo creëert u niet alleen een gebouw dat over de juiste uitstraling beschikt, maar toont u ook aan hoe duurzaam uw gebouw is. 

Meer weten?

Heeft u vragen over projectbegeleiding of calculatieprocessen? Neem dan contact op.
Bel 06-462 11 555 of stuur een mail naar frank@vanlaarhovenpmc.nl

Calculator, van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie in Oirschot

Locatie