Bouwkundige projecten managen

 

Bij het (ver)bouwen van een woning of utiliteitsgebouw komt er veel op u af. Van het vertalen van wensen naar een fraai en functioneel ontwerp tot het neerzetten van een kwalitatief goed bouwwerk binnen budget en planning. Van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie heeft een grote expertise in bouwmanagement, dankzij jarenlange ervaring binnen een aannemersbedrijf. Wij begeleiden uw project bouwkundig, planmatig én financieel. Ook voor particulieren die bouwen in eigen beheer (CPO).

Compleet projectmanagement

Dankzij onze ruime ervaring kunnen we elk bouwproject deskundig begeleiden vanaf het prille initiatief tot en met de uiteindelijke oplevering. Wij geven advies over (duurzame) materialen, bouwsystemen en methodieken, en de bijbehorende kosten. In samenwerking met een architect vertalen we uw programma van eisen in een schetsplan met een kostenraming. Na goedkeuring volgt een projectplan dat goed uitvoerbaar en beheersbaar is. Gedurende het hele traject bewaken we de voortgang en houden we alternatieven tegen het licht. Zo bereiken we voor u het maximale resultaat en besparen we op kosten, zonder dat u op kwaliteit of uitstraling hoeft in te leveren. 

Bouwen in eigen beheer met CPO

Met Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) kunnen particulieren een woning bouwen die helemaal aan hun wensen voldoet. Iedere deelnemer realiseert daarbij een woning naar zijn eigen smaak. Dit kan een nieuwbouwwoning zijn, maar ook een woonruimte in bijvoorbeeld een voormalig klooster of fabrieksgebouw.

 

Wilt u professionele begeleiding bij uw CPO-project? Van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie helpt u bij:

  • het formuleren van uw wensen;
  • het berekenen van de bouwkundige en technische mogelijkheden;
  • de communicatie met alle partijen (initiatiefnemers, gemeente, architect, aannemers, leveranciers);
  • het begeleiden van het bouwproject.

Op deze manier realiseert u een woning die helemaal bij u past én binnen uw budget blijft.

Meer weten?

Heeft u vragen over projectbegeleiding of bouwen in eigen beheer? Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Frank van Laarhoven. Bel 06-462 11 555 of stuur een mail naar frank@vanlaarhovenpmc.nl

Van Laarhoven profiel, van Laarhoven Projectmanagement en Calculatie in Oirschot

Locatie